G_janwierz
Do jakiej GRH należysz?: nie naleze
Wysłany: 2009-09-07, 23:17 witam, poznajmy sie
Witam wszystkich! Mam na imie Wieslaw, lat 60 wiec wychodzi ,ze bede tutaj jednym z nielicznych w takim wieku... Interesuje sie wydarzeniami z okresu IIWS,Militariami, Exploracia itd... Rekonstrukcje Historyczne- to tez jedno z moich zainteresowan!
Do jakiej GRH należysz?: GRH 101 Airborne/ 2ppXW
Wysłany: 2010-02-04, 16:04
Jako, że dopiero co się zarejestrowałem na waszym forum, to wypadałoby z mojej strony się przedstawić (dla tych co mnie nie znają).
Na imię mam Paweł, jestem członkiem "Radosława" (oraz kilku innych grup ) i działam już trochę w rekonstrukcji. W roku 2008 i 2009 brałem udział w obchodach rocznicowych związanych z wybuchem Powstania Wielkopolskiego w Poznaniu.
No, to chyba by było wszystko.
Pozdrawiam!
Kałach
_________________ Weteran 6 Pułku Grenadierów Pruskich ;)
Do jakiej GRH należysz?: kandyduję
Wysłany: 2010-06-14, 19:55
Witam jestem Arek i od pewnego czasu staram się dostać do stowarzyszenia.Na razie kandydat, ale walczę ostro o dalsze stopnie wtajemniczenia. z niektórymi tawariszczami już się poznałem z innymi mam nadzieje się spotkać.
Jeżeli chodzi natomiast o doświadczenie rekonstukcyjne- to jestem świeży jak ręcznik po praniu, dlatego poznaję świat i jescze się uczę, więc wybaczcie błędy i wypaczenia.
Czołem, Grzegorz się kłania, znany Wam być może z szeregów Odwachu, a sympatyzujący też z chełmińską grupą 66 Pułku Piechoty. Ostatnio na forum za pośrednictwem loginu Adiego. Pozdrawiam - Grzegorz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum