Mam szalony pomysł co do małego czołgu wymaga małego wkładu finansowego i roboty troszkę, jesteś zainteresowany to zadzwoń bo ja karty nie mam a z domu wyjść nie mogę.
Wstępnie sobotę popołudniu, do wieczora akcja(24.04) a później Cafe rozpoczyna repertuar artystyczny.
25.04 10-11.00 dalsze manewry.
Zaklepane postacie:
1. Roger LeClerc - wojt-as
2. Mimi Labonq - Perzot
3. Herr Otto Flick - Michał P.
4. Pułkownik Kurt von Strohm - Mizer
5. żandarm Crabtree - Wielebny
6. Ernest LeClerc - Rambo
7. Porucznik Gruber - Mały
24 kwietnia, sobota.
Zapraszam do mnie na wieczór Allo Allo! połączony z mymi imieninami. Będzie oczywiście zabawa z przymróżeniem oka przy serialu w tle. Osobom z daleka proponuję nocleg we wspólnej sali w moim mieszkaniu (niestety wynikły komplikacje co do lokalu w samych Złotnikach).
Tak naprawdę to przez ostatnie wydarzenia sporo imprez się delikatnie pisząc - komplikuje.
Prosiłbym o zgłoszenia chętnych bo wstępnie dwie osoby na nocleg się zgłaszają.
Bawimy się rozsądnie bo rankiem ruszamy w bój.
25 niedziela.
10:00 pojawiamy się w Złotnikach.
Ja będę wcześniej.
11:00 start.
12:00 Cafe Rene serwuje zakąski (nad menu myślimy, podobnie nad cenami, musimy jakiś katering nowy zorganizować )
18:00 opuszczanie terenu.
Niestety nie mam obecnie telefonu, może w czwartek zmieni stan rzeczy
24 kwietnia, sobota.
Zapraszam do mnie na wieczór Allo Allo! połączony z mymi imieninami. Będzie oczywiście zabawa z przymróżeniem oka przy serialu w tle. Osobom z daleka proponuję nocleg we wspólnej sali w moim mieszkaniu (niestety wynikły komplikacje co do lokalu w samych Złotnikach).
Tak naprawdę to przez ostatnie wydarzenia sporo imprez się delikatnie pisząc - komplikuje.
Prosiłbym o zgłoszenia chętnych bo wstępnie dwie osoby na nocleg się zgłaszają.
Bawimy się rozsądnie bo rankiem ruszamy w bój. Bez zmian
25 niedziela.
10:00 pojawiamy się na Chemicznej.
Ja będę o 9:00.
11:00 start.
12:00 Cafe Rene serwuje smakołyki ale bez szaleństw bo katering odwołany.
15:00 koniec głównego scenariusza.
Mam już telefon.
Niestety kapitalizm pokrzyżował plany i człowiek odpowiedzialny za teren coś zamataczył albo dał solidnie du...ska, teren przejęty przez paintballistów czy cuś.
Tak się skromnie zapytam czy chętni którzy się zgłosili mają czym strzelać? Bo jak zwykle nikt nie zgłosił zapotrzebowania a tym razem może zapomnę zabrać dodatkowych karabinków?
Acha! Po rezygnacji Pułkownika kelnerki odwołały przyjazd a były to figlarne urzędniczki.
Kolega wymarał opuszczony dworzec kolejowy czy coś. Planowany jest Stalingrad. w tą niedziele planujemy spotkanie rozgrzewające.
Jakby co to zapraszam na małą wymianę kompozytu w postaci kul.
Niedziela 10.10.10 godz. 10:00 Fort IV ul. Syrenia.
ze tez nie wiedzialem w poniedzialek bo we wtroek z samego rana wybylem z domu na dluzszy czas.. ech.... wiec wogle gratow zadnych nie mam......a z przyjemnoscia bym sie poganial... ecvh
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Ja też nie wiedziałem
Za to na stronie WWIIS.A. są co miesiąc podawane terminy aby każdy mógł się dostosować. Mówiłem o tym i zapraszam chętnych, to nie będzie niespodzianek.
Rozpoczynam sezon ASG. Specjalnie dla wielbicieli "lotnictwa" proponuję bardzo popularny temat fantazjowania o ukrytych skarbach III Rzeszy:
Złoto Hermanna Göringa.
Hermann Wilhelm Göring odpowiedzialny m.in. za deportację milionów robotników przymusowych do Rzeszy Niemieckiej, udziału w intensywnej i wyniszczającej eksploatacji ekonomicznej okupowanych krajówi grabież dzieł sztuki z całej Europy na wielką skalę.
Marszałek pod koniec wojny został aresztowany przez wojska Amerykańskie w Carinhall - rezydencji Marszałka położonej na północny wschód od Berlina.
Wcześniej wysłał swych zaufanych żołnierzy aby ukryli część swych łupów sam nie mogąc opuscić tych najwiekszych, trudnych do ukrycia w krótkim czasie przed zblizajacym się wrogiem.
Termin 2 lub 3 kwietnia, ul. Chemiczna (Małpi Gaj), Poznań, start 10:00
Proszę wpisywać się na listę podając, który dzień odpowiada.
Umundurowanie:
niemieckie wszelakie bo to koncówka i zbieranina wszelakich dezerterów i degeneratów kryjacych się w lasach aby doczekać końca upadku III Rzeszy.
Druga strona LWP, PSZ, US Army, Armia Czerwona.
jak dla mnie niedziela 3 kwietnia pasuje najlepiej. obwarowane jest to dwoma warunkami.
1. Wojtas jest ze mną w tej samej drużynie
2. Mimo spełnienia warunku 1. i tak chcę pełną maskę na twarz, jeśli nie to tym bardziej
_________________ Dobre reko= dużo amo, piro i dobre kazo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum