Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2009-10-20, 10:04 kącik literacki
Panowie, polecam w ramach "odskoczni" serię książek o niejakim Jakubie Wędrowyczu, pióra Andrzeja Pilipiuka, starym bimbrowniku, egzorcyście amatorze i pasorzycie społecznym, link do informacji na jego temat podaję poniżej. Polecam, można się nieźle uśmiać i zapomnieć na moment o szarości życia.
I tu nie sposób sie z Toba nie zgodzic...
Przeczytałem wszystkie opowiadania o Jakubie (łącznie z tym ostatnim-najnowszym. Mam i moge uzyczyc)
POLSKA LITERATURA ZYJE!!!
Ale, ale Pilipiuk ma tez inne z Jakubem nie zwiazane i całkiem!!!udane pozycje...
trylogia"Kuzynki", "Ksiezniczka", "Dziedziczki" czy "Oko jelenia", "Operacja-dzień wskrzeszania", ale fakt...Jakub W.rządzi!!!
No jest wyjątkowy! Czuje swego rodzaju dume, a nawet ulge, ze to nasz rodak jest!!!
A Homo bimbrownikus...no jest jazda! Zakonczenie mnie powaliło!
Ale przyznaj ze Semen tez dobry jest...
Zwłaszcza wizyta w jego domu... na prawach i terenie carskiej rosji... robi wrażenie...hahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum