Moje filmy z różnych reko które wrzuciłem na youtube.com
Zapraszam do obejrzenia
Z Nowego Tomyśla też mam film, ale jego zgranie mi coś nie wychodzi, ale z czasem to zrobię.
Bylem tam osobiscie widzialem i ze sloniem i klausem dysktowalem...;D ale powiem tak najelepij zachowny obiekt z systemu twierdzy pierscieniowej KUSTRIN po wojnie siedzy tam oddzialy NVA teraz jak bylem tzn jakies prawie dyszke lat temu to wygladal imponjaco tylko to swiatlo w tunalach razzzi....
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
No stan naszych bunkrów jest żałosny, kiedyś chodziłem po bunkrach na warownej (starołęka) to żal patrzeć tam możnaby zrobić wiele ciekawych rzeczy, to wszystko leży odłogiem tylko żule tam robią sobie scieliska, wszędzie syf brud i smród. Żal...
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2008-02-28, 22:31
he he he ... tyle to wiem ... ale co się robi wtedy z jakością ... o to mi idzie ... niestety ograniczenia sieciowe są jakie są ... Chętnie bym to obejżał poza siecią
Kolego, jest specjalny temat "Poszukiwany" (który chyba sam zakładałem :D) w którym pisze sie co potrzebujesz! Widzisz jakieś powiązania między twoją potrzebą znalezienia manierki a tematem Filmy? Ja takowych nie widzę, ale wytłumacz się może jednak się mylę!
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum