Szkoda żeśmy się wczśniej nie umówili. 23 lutego część Odwachu w ramach "prywatnego hobby" porobilismy sobie trochę fotek do galerii i do albumu. Powinniśmy umówić się następnym razem na wspólny wypad. My tym razem staraliśmy się odgrywać Niemców.
Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2008-02-27, 22:08
No pięknie Adi ... gratulacje ... świetny plener znaleźliście. Jak to Shrek mówi "Fotoshop czyni cuda ... " piiękne te podstarzane ...
Jednym słowem Poznań stoi pierwszą wojną ... Hero i Frankowski zacierają ręce ...
ale co tam ... niech mają ...
O ile pamiętam, kilka lat temu udało się zrobić weekendowy wypad do Swaja, choć raczej pod II WW ... można pomyśleć nad powtórką ale już na koniec I WW ... choć mi osobiście bardziej (pod względem umundurowania) leży początek ...
Wracając do tej śmiesznej pocztówki. Dostałem takie informacje:
Witam Seredecznie
Jezeli chodzi o wykonanie pocztówki jak najbardziej jest możliwośc
umieszczenia zdjęcia.
Podam Panu koszt na przykładowe nakłady aby Pan mógl wybrac najbardziej
korzystna opcje dla siebie:
200 szt -149 zł
500 szt 372 zł
600 szt 249 zł
1000 szt 339zł
Podane ceny sa cenami netto należy doliczyc 22% VAT
Pocztówki rozmiar 10o x 150 mm
papier kreda 350 g/m
pełen kolor przód i tył folia błysk jednostronnie
Czas realizacji 5-8 dni roboczych od zatwierdzenia projektu.
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2008-02-28, 22:29
czyli prawie nic jeśli się poskładać ... tylko małe zastrzeżęnia co do materiałów ... nie da się na zwykłym papierze, bez kredy i w macie ... takie bardziej pod starocie ? Mam nadzieję że nie przedoży to kosztów ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum