Tak ja to widzę :D tyle tylko że te napisy są w kolorze czerwonym czego niestety tu nie uchwyciło :D
Jeśli grupie by się to spodobało to ja (chyba) miałbym możliwość zrobienia takich pocztówek przynajmniej kilkadziesiąt sztuk, mógłby to być fajny gadżet od grupy.
Czekam na opinie...
poczt3bg.jpg
Plik ściągnięto 291 raz(y) 161,7 KB
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2008-02-26, 23:00
eee ... napis mi sie nie podoba ... po prostu "przystanej niepodległość" dla niewtajemniczonych, to był tytuł zeszłorocznego ( albo z przed dwóch lat) widowisk w Warszawie na 11XI ... z tąd się to wzięło ... dlatego ja bym proponował pod taką nazwą to zostawić ...
a że następny za 5 h ... co następny ?? tramwaj ?? a do kąd ?? może na kawę ... niech zostanie przystanek niepodległość jeśli już ...
_________________ Pozdrawiam
Sebastian "Mizer" Mizerski
Ostatnio zmieniony przez mizer 2008-02-27, 00:25, w całości zmieniany 1 raz
Takie małe to nie bo sa słabo wyrazne.Wielkosc pocztowki i na odwrocie jak na starych widokowkach opis co widac (tutaj kogo) itd a kalendarze takie na biorko stawiane co sie w urzedach da
To jest tylko Nasza inicjatywa i mosimy sie liczyc z tym ze my pokryjemy koszta i inni ze zdjecia ewentualnie bo od bastionu nie mozemy wymagac wsparcia finansowego dla naszej inicjatywy,
Ja wiem ze takie gagety duzo daja jesli chodzi o promowanie grupy
Mizer nie XXXX. głupot chłopak nie napisał jeszcze ile a jak nie chcesz to sie bujaj ja dam.To takie pierdołki co majaw sobie wspomnienia zaklete i jak nie jestes pijany to nie masz pojecia o czym pisze
_________________ Maruda
Ostatnio zmieniony przez goral 2008-02-27, 09:02, w całości zmieniany 2 razy
Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2008-02-27, 17:56
Chudy, takich Grolmanowych pierdołek co mają w sobie wspomnienia mam pół garażu ... drugie pół LTRH ... i każde kosztowało tylko trochę ... chesz dać .. twoja sprawa ... pozwolisz że oszczędzę Ci swojej opinii na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum