A no właśnie dlatego tego wyszukiwałem..i wkleiłem ;) Ładnie jest pokazana przysięga chłopaków z ROA..i dokladnie pokazane elementy i szczegóły umundurowania..kurcze gdzie takie ładne patk izdobyc..??
Pozdrawiam
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Jakbyś skołował sobie obrazek tej patki ale np w jpg chodzi o wiesz o rysunek nie zdjęcie tej patki to są firmy które robią naszywki w oparciu o obrazek w formie cyfrowej jedna z takich firm jest bodajże w poznaniu nawet. Jak byś mi wysłał obrazek to mogę się tym zająć ;)
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2008-02-19, 11:34
he he he ... a mówili że dieta wysokotłuszczowa w połączeniu z alkocholem otępia pamięć ... ... jako 35-cio letni ddziadek jestem dumny z mojej pamięci
a tak na marginesie, żeby uzyskać lepsze kolory, proponuję do minimum obciąć wielkość fotki, i zmniejszyć na maxa jej ciężar. pomaga - dla porównania ta sama fotka z tego samego miejsca poniżej ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum