Deterku. Fota fajna ale poziom dyskusji pod zdjęciem tragiczny. Lepiej sie z dala trzymac od tego typu sławy. Niedaj Boze jakiś debil dowie sie że to Góral albo Turowiak i im chałupy podpali.
Ja zabiorę tu głos, niektórzy ludzie mają z gorem, nie wiedzą co to znaczy rekonstrukcja na czym to polega i że to nie jest hołdowanie jakiejś organizacji lub jednostce lecz zwykłe prezentowanie historii w najprzystępniejszy sposób. Założę się że tak naprawdę to jest zazdrość albo niewiedza. Pozdrawiam (Polacy - <sciana>
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2007-06-05, 14:26
cóż ... może i maja z gorem, jak to poetycko napisałeś, ale to nie zmienia faktu ze lepiej od nich z dala się trzymać i taki rozgłos nikomu nie jest potrzebny
Wiem, bo to zamiast przyciągać na inscenizacje odstrasza ludzi :/ ehh a to poetyckie określenie zbyt łagodnie określa taki stosunek ludzi do rekonstrukcji, pozdrawiam
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Bardzo fajny materiał, podobał mi się :D Podobało mi się też to że było w nim zdjęcie ze mną z lekcji w mojej szkole i zdjęcie zrobione przeze mnie na PW. :D
Było super :)
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum