Do jakiej GRH należysz?: Przyszlej Pomiernia45
Wysłany: 2008-01-05, 21:58
na allegro sa takie rzeczy a moze bedzie u tych na Debcu HeroColection
_________________ Afrika Korps - Niemieckie wojska działające w północnej Afryce
Gestapo - / Geheime Staatspolizei / niemiecka tajna policja państwowa utworzona w 1933 r.
NKWD - sowiecki organ państwowy prowadzący działalność w zakresie bezpieczeństwa wewnętrznego
Chciałbym tu na forum bardzo podziękować za lekcję w mojej szkole, bardzo fajnie wszystko wyszło, wszyscy w szkole chwalili. A zdjecia tak jak mówiłem wyślę do Górala, dzisiaj wieczorkiem będę miał kilka to je wyślę.
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2008-01-11, 18:16
Jankes dzięki za zaproszenie i wielką pomoc. Jak widzisz mamy mundury na wszystkich :) Fotki jak możesz to podeślij też do mnie mizerski@icpnet.pl i powodzenia.
Do jakiej GRH należysz?: Przyszlej Pomiernia45
Wysłany: 2008-01-14, 14:42
Fajna fota Jankes
_________________ Afrika Korps - Niemieckie wojska działające w północnej Afryce
Gestapo - / Geheime Staatspolizei / niemiecka tajna policja państwowa utworzona w 1933 r.
NKWD - sowiecki organ państwowy prowadzący działalność w zakresie bezpieczeństwa wewnętrznego
Wysłany: 2008-01-15, 21:30
no to fajnie ... w najbliższym czasie mogę nie mieć jak odebrać, ale o ile pamiętam wybierasz się do Nowego Tomyśla to jakbyśmy się nie spotkali to najwyżej tam zabierz
Wysłany: 2008-01-23, 23:42
cóż, wybrać się możesz, ale niestety chyba tylko jako widz. Cóż, kolejność działań jest taka :
1) skończone 18 lat
2) wypełnienie deklaracji
3) znalezienie wprowadzających, ( jednego już masz )
4) okres próbny
5) uchwała zarządu o przyjęciu
6) pryzmaaa ... !!!
i już jesteś pełnoprawnym członkiem.
Praktycznie już po pkt2) możesz z nami pobujać się po imprezach.
a co do papieru, będę jutro po południu w mieście to wlecę, chyba że już odchorowałeś, to podlecę do szkoły
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum