W najbliższą niedzielę 30 grudnia o godz. 18.25 TVP 3 - Poznań wyemituje film z naszym udziałem.
3 BG grał tam role żołnierzy niemieckich w czasie Powstania Wielkopolskiego i żołnierzy Armii Czerwonej w czasie wojny 1920 roku.
Zapraszam do oglądania i dyskusji
Pozdrawiam
Mały
_________________ Wojna to sztuka. Sztuka tworzy dzieła, a dziełem sztuki wojennej, jest zawsze - zwycięstwo.
Ostatnio zmieniony przez goral 2008-04-07, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Hehe... bardzo miły i pouczający filmik! Warto było pobiegać cały dzień, żeby być na ekranie kilka chwil. Bardzo ciekawie podłozyli efekty akustyczno-wizualne przy CKM. Oglądałem z wielkim zaciekawieniem, gdyż prawdopodobnie mój pradziadek byl w szeregach 15 p.u.p.
P.S. Mlody i (R)żyto mieli niewatpliwie swóje 5 minut na ekranie... co chwile Was było widać.
_________________ ,, jestem zwykłym niemieckim psem, wilczurem, dajcie mi Karmę !!!!!! ''
Do jakiej GRH należysz?: Przyszlej Pomiernia45
Wysłany: 2007-12-31, 11:23
Oglodalem i was widzialem szczegolnie mizera jak maszerowal zaraz za tym o nicku hasz
Pozdrawiam i Dobrego nowego roku zycze a takze wiele udanych imprez.
Do wszytkich to.
_________________ Afrika Korps - Niemieckie wojska działające w północnej Afryce
Gestapo - / Geheime Staatspolizei / niemiecka tajna policja państwowa utworzona w 1933 r.
NKWD - sowiecki organ państwowy prowadzący działalność w zakresie bezpieczeństwa wewnętrznego
Wysłany: 2007-12-31, 13:40
nie sokra mi sie zepsulo ale bedzie pewnie powtorka trza paczec w gazetach
I jak goral zdjecia?
_________________ Afrika Korps - Niemieckie wojska działające w północnej Afryce
Gestapo - / Geheime Staatspolizei / niemiecka tajna policja państwowa utworzona w 1933 r.
NKWD - sowiecki organ państwowy prowadzący działalność w zakresie bezpieczeństwa wewnętrznego
Panowie jeszcze polecam sprawdzić na stronie naszej tvp3 bo oni tam wrzucają do neta niektóre materiały może i ten wrzucili (piszę hipiotetycznie bo jeszcze nie sprawdzałem). Jak by był to można spróbować skopiować go na dysk np za pomocą strony podobnej do keep video która umożliwia zgrywanie filmów z portali takich jak You Tube.
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Wysłany: 2007-12-31, 19:14
mizer prawda ale jak bys jankes nie wiedial na tvp stronach trza plaic sms za oglodanie jedno razowe
Wysłany: 2008-01-02, 18:20
ale hamstwo ze tvp za kase 5,10zl za jeden raz ja tak oglodalem Tajemnice Twierdy szyfrów przed premierom odc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum