Do jakiej GRH należysz?: Przyszlej Pomiernia45
Wysłany: 2007-12-27, 17:38 Zdejcia z 27.12.2007
Witam.Panie Góralski inscenizacja byla B.fajna widzialem pana przy karabinie maszynowym i pana Sebastiana.
Mam 47 zdjec zrobione telefonem jak je wgram na PC to mam panu wyslac a pan wybierze?
Pozdrawiam wszytkich z 3 bastionu grolmana
_________________ Afrika Korps - Niemieckie wojska działające w północnej Afryce
Gestapo - / Geheime Staatspolizei / niemiecka tajna policja państwowa utworzona w 1933 r.
NKWD - sowiecki organ państwowy prowadzący działalność w zakresie bezpieczeństwa wewnętrznego
Wysłany: 2007-12-28, 07:54
nom fajne pan przemówienie na koniec zrobil pan nie raz namnie paczal ja na pana nawed Pan góral obok mnie przeszedl,moze ktos pamieta chlopaka w pomaranczowej kurtce taki lysy blond wlosy.
Ale bylo fajnie a pytanko jedno czy odnalezliscie ten przedmiot od broni kotry ten co prez mikrofon gadal mowil o nim.
_________________ Afrika Korps - Niemieckie wojska działające w północnej Afryce
Gestapo - / Geheime Staatspolizei / niemiecka tajna policja państwowa utworzona w 1933 r.
NKWD - sowiecki organ państwowy prowadzący działalność w zakresie bezpieczeństwa wewnętrznego
Wysłany: 2007-12-28, 13:10
Głubio mi mowic le ja az tak troche sie wstydzilem podejsc nie wiem czemu,nastepnym razem podejde.pozdrawiam
W imieniu własnym oraz Towarzyszy z TGRH pragnę serdecznie podziękować za gościnę i profesjonalnie przeprowadzoną inscenizcję. Teraz widzimy się w Tomaszowie Mazowieckim. Zaprawdę powiadam Wam, że okoliczni mieszkańcy już drżą na wieść o nadchodzącym 3 BG i TGRH. Pa Ka !.
Wysłany: 2007-12-28, 18:11
A masz meila górala tez posle
Do jakiej GRH należysz?: GH Zgrupowanie "Radosďż˝aw"
Wysłany: 2007-12-28, 19:25
Witam,
przede wszystkim chciałbym podziękować - w imieniu kolegów i swoim - za zaproszenie i miłe przyjęcie. Impreza bardzo nam się podobała i mamy nadzieję że jeśli za rok będzie organizowana podobna, przyjedziemy większą liczbą
Jeśli byłaby taka możliwość prosiłbym o wysłanie zdjęć do mnie na maila - legotrim@tlen.pl - a ja je potem roześlę po ludziach, lub jeśli będzie można wstawię do naszej galerii z odpowiednią notką kto te zdjęcia wykonał ;)
Na dysku mam dwie fotki z Czerniakowa i kilka z 11 Listopada z członkami Grolmana, które chętnie wyślę jeśli będzie taka potrzeba.
_________________ "Za StolicÄ bÄdÄ wroga biĹ
MĂłdl siÄ matko, to mi doda siĹ
Nie ma broni Ĺźeby wroga biÄ
Serce krwawi, po cóş ĹźyÄ?"
Wysłany: 2007-12-28, 20:04
Zdjecia jusz mam panowie z Grolmana jesli ktos chce dla siebie nie wiem to na gg pisac wysle moje gg to 2089852
Potrzebuję ksywke kolesia ( i z jakiej grupy był ) , który wspólnie z Góralem obsługiwał MG-08. Informacja wyłącznie do artykułu na naszą stronę. - Czy dobrze kombinuję, że to był Cezar z Radosława !?.
Stopczyk i Cezar- Chciałbym podziękowac Wam i za Waszym pośrednictwem ludziom z TGRH i Zgrupowania Radosław za przybycie na naszą skromną imprezę.
Panowie było dla mnie zaszczytem Wami dowodzic.
Pozdrawiam serdecznie
Mały
_________________ Wojna to sztuka. Sztuka tworzy dzieła, a dziełem sztuki wojennej, jest zawsze - zwycięstwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum