Właśnie przeczytałem wasz tekst o przełamaniu i muszę powiedziec,że bardzo mi się spodobał.Pełen profesjonalizm!!Super,że mogłem byc tam z wami i uczestniczyc w tej inscenizacji!!Pozdrowionka!!Tow.Kuglow.
Jako wspolautor tego tekstu dzekuje zaslowa uznania, nio uwas tez wcale tekscik nienajgorszy..:D A wreczbym powiedzial zejakzwykle Tow. Paprox majsersztyk pisany wykonal...jak inne wasze teksty. Przynajmniej taka jest ma opinia..:D
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Nasz przewodniczący Tow.Papox to faktycznie ma talent.Jak czytam jego "Dzieła Wybrane"to mam doła,że ja tak nie potrafię pisac. Tak poważnie,to wydaje mi się,że właśnie umieszczanie fajnych tekstów opisowych skłania ludków do odwiedzania danych stron,a jeśli jeszcze są do tekstu superanckie fotki,to jest świetnie.Takie jest moje zdanie i dlatego chylę czoła zarówno przed waszymi jak i naszymi towarzyszami z ministerstwa propagandy .
nio tak tu masz racje towarszyszu..dlatego mysle ze trzeba za obydwa Ministerstwa Propagandy przy najblizszej okazji przechylic kielichy...... niedlugo nastapi odsloniecie zapisu foto z ostatniego wydarzenia... ale to jescze chwilke trzeba poczekac..:D
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Wydaje mi się,że pierwsze teksty zawsze" rodzą się w bólach",ale potem to już będzie szło jak z płatka.Nie macie się czym przejmowac towarzyszu Mały,tekst jest super.Pozdrowionka!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum