Wysłany: 2007-06-04, 17:35 Rozkład jazdy SGRH 3 Bastion Grolman
Witam, jestem tu nowy. Mam pytanie czy jest gdzieś jakiś rozkład albo plan imprez lub miejsc w których będzie przebywał lub uczestniczył w jakiś inscenizacjach SGRH 3 Bastion Grolman? Pytam o to bo chciałbym podążać za wami ;) Może zrobicie coś niedługo w P-niu?
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Najbliższy termin to Wronki ten weekend. Pozniej szykuje sie swieto 7 PSK w Poznaniu, okolo polowy lipca..to tyle na najblizszy czas... reszta w postepowaniu kwalifikacyjnym:D
Pozdrawiam
goral
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Mam pytanko czy ktoś może podać jakieś szczegóły rekonstrukcji którą przygotowuje Jc1234? wiem tylko z pewnego źródła że ma ona być w lipcu i to wszystko, jeśli ktoś coś więcej wie to prosiłbym o "cynka"
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Witaj. Wejdź na strone 7 psk . Znajdziesz tam wszystkie informacje. Grolman bierze udział w tej imprezie jako cała grupa. Ja przygotowuje tylko cześć zwiazaną z Powstaniem Wielkopolskim.
Czerniakow 1944 - Epizody z Powstania Warszawskiego dnia 4 sierpnia Warszawa ul Wilanowska. Odgrywamy tam oddziały niemieckie. Przedarcie sie Zgrupowania AK "Radosław" z Srodmiescia na Czerniakow/ smierc Morro/ Lądowanie LWP na przyczółku Czerniakowskim/ Upadek tego przyczółka.
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum