Dzieki bardzo i napewno nie potraktujemy tych wspanialych zdjec jako spam..:d
Jeszcze raz dzieki, kilkak z tych zdjec to majsersztyk... oczywscie tych na ktorych sa nasi ludzie...:D
A tak powaznie wogle sa super..!!!
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
G_jakub szymczuk
Do jakiej GRH należysz?: Brak
Wysłany: 2007-08-08, 07:36
Dziękuję Postanowiłem fotograficznie zająć się rekonstrukcjami, więc jak tylko coś będę miał to będę wrzucał, zwłaszcza jak będzie dotyczyło waszej grupy.
Pozdrawiam.
najlepsze zdjęcia jakie widziałem. Wczoraj pokazałem pracownikom w firmie i nie wierzyli ze to rekonstrukcja. Bardzo fajne fotki. Góral pilnuj kolegi - bo to cenny skarb taki fotograf. Zdradzisz na jakim sprzecie działasz, no i obróbka potem chyba w komputerze
_________________ Fünf minuten vor der Zeit, ist Soldatenpunklichkeit
G_jakub szymczuk
Do jakiej GRH należysz?: Brak
Wysłany: 2007-08-08, 17:43
DETER napisał/a:
najlepsze zdjęcia jakie widziałem. Wczoraj pokazałem pracownikom w firmie i nie wierzyli ze to rekonstrukcja. Bardzo fajne fotki. Góral pilnuj kolegi - bo to cenny skarb taki fotograf. Zdradzisz na jakim sprzecie działasz, no i obróbka potem chyba w komputerze
Nikon D200, a co do obróbki to wszystko co jest dostępne w PS3 kombinacja na tonach, ostościach, zaciemnianie rogów... właśnie zafascynowany rekonstrukcją od kilku dni zgłębiam tajniki postarzania fotografii na PS3, więc myślę że Fotogalerie z imprez wrześniowych będą naturalniejsze i bardziej efektowne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum