Fanatyczni żołnierze Marszałka Goringa wykazali się wielkim zapałem już na samym początku, wyrżnęli niemalże do nogi Amerykanów a dezerterów i Łowców Skarbów wybili a wszystko w 15 minut. Oczywiście ostatnie dwie grupy pomogły w tym Niemcom.
W kolejnych starciach Alianci i Dezerterzy wydarli strażnikom zrabowanych skarbów wszystkie fragmenty mapy na której zaznaczono lokalizacje skrytek.
Zarówno Amerykanie jak i Dezerterzy nie mogli odnaleź głównego skarpca nie połączywszy wcześniej swoich kawałków map. Stworzyli tymczasowy pakt o nieagresji, wyeliminowali wspólnie strażników i wspólnie odnaleźli skarb.
Obie grupy uczciwie podzieliły się skarbem i zakończono poszukiwania.
...
Była jednak jedna... ofiara. Pewien dezerter zauważył spadochroniarza, który dzielnie rozbroił pewną pułapkę przy tajemniczym obiekcie. Jego ciekawość zakończył Garand M1.
Od tego czasu krąży plotka że w różowej komnacie Białego Domu, wisi na ścianie obraz "Madonna z wielkim cycem" pędzla słynnego artysty Van Clompa.
Panowie my (WWIIS.A.) jedziemy oraz kilka grup reko, ktoś reflektuje:
Witajcie ! Chcemy zaprosić 23.10.2011 na Karolew na dużą operację ,której tłem będzie lądowanie na plaży "OMAHA" .W tym spotkaniu mamy wolne 230 miejsc .Jesteśmy na etapie dogrywania szczegółów i do końca przyszłego tygodnia pełne informacje zostaną zamieszczone na WMASGU ! Siły niemieckie będą liczyły 80-90 żołnierzy.Chcielibyśmy byście wykorzystali stylizacje z "Arden" Zapisy i listy za tydzień pojawią się na forum ! Na PW proszę o zgłaszanie jednolitych mundurowo ekip. Nie będzie taśmowania ! Niemcy- flekhtarn lub stylizacja niemiecka no i oczywiście miło byłoby widzieć strzelających sie rekonstruktorów ! Zobaczymy czy podołamy wyzwaniu ale myślę ,że będzie to niezapomniane spotkanie pod koniec sezonu ! Zapraszam do śledzenia tematu a wstepnie rezerwuję termin ! Wasz Ryba ! Niech siła i moc będą z Wami i Waszymi Rodzinami !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum