Do jakiej GRH należysz?: GRH 3 Bastion Grolman
Wysłany: 2010-12-28, 23:10
Pięknie.
Szkoda że nikt nie powiedział tym panom "oficerkom" że w rocznicę wybuchu powstania wypadało by trzymać fason i ubrać mundur z pierwszego okresu powstania a nie mundur Wojsk Wielkopolskich, wprowadzony miesiąc później. Ale cóż, ważne że ci którzy się znają wyglądają jak powinni.
mnie tak czy siak sie podobaja pany looficery..;))
a zdjecie z tablica no coz Darek.. zna Powstanców i dowódców powstania Warszawskeigo.. a nazwisko .. mogło go zmylic.. wiec sie Lovelasku grzecznie nie gotuj..;)) bo wyleje naciebei kubek zimnej wody...i bedzie koniec gotowania..:d
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Ależ ja jestem spokojny i jeśli to są Darkowe fotki to jest usprawiedliwiony, a jeśli chodzi o Konstantego Dowbora Muśnickiego, to był on starszym bratem gen. Józefa Dowbora Muśnickiego, więc zasługi dla Powstania ma takie same jak moje siostry dla Bastionu
żadne...
_________________ Dobre reko= dużo amo, piro i dobre kazo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum