G_Wojak8
Do jakiej GRH należysz?: narazię zadnej
Wysłany: 2008-04-21, 13:12 Zdjecia z 20.04.2008
Kto chętny niech pisze mam dużo fotek z wami.
_________________ Spoza gór i rzek wyszliśmy na brzeg, czy stąd niedaleko już, do grających wierzb, malowanych zbóż ? Wczoraj łach, mundur dziś ! Ściśnij pas, pora iść ! Ruszaj Pierwszy Korpus nasz, spoza gór i rzek na zachód, marsz !
Zapraszam moja galeria z 20 kwietnia br.
Pozdrawiam i miłego oglądania
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
G_Wojak8
Wysłany: 2008-06-07, 09:08
witam,troszkę długo mnie tu nie było Jankes ma odemnię te zdjęcia z nim gadajcie,wam przesle.
_________________ Spoza gór i rzek wyszliśmy na brzeg, czy stąd niedaleko już, do grających wierzb, malowanych zbóż ? Wczoraj łach, mundur dziś ! Ściśnij pas, pora iść ! Ruszaj Pierwszy Korpus nasz, spoza gór i rzek na zachód, marsz !
G_Wojak8
Wysłany: 2008-06-09, 13:28
A siemka może byś wskoczył na gg czasem bo conajmniej caly miech z tobą nie gadałem jak co pisz na gg.
Panowie ostrzeżenie po raz pierwszy...!!! BEZ KŁÓTNI..!!! Jeśli jeszcze raz bedą tego typu sytuacje ..to bedzie blokada dla każdego z uczestników nie bede sie patrzył i rozstrzygał czy winny czy nie... dla mnie wszycy bedziecie winnymi..
Więc narazie po dobrobci...
To forum nie jest od tego typu kłótni... jak macie cos do siebie to załatwcie to na privie..
Ostrzegam po raz pierwszy i ostatni...
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum