Chciałbym poinformować iż została stworzona nowa wersja naszej galerii zdjeć..:D
wejscie albo www.bastiongrolman.org/foto albo z linka na stronie galeria..:D
Zapraszmy do ogladania zdjec..:D
Pozdrawiam
goral
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
W galerii pojawiły sie nowe zdjatka z "Czerniakowa 1944" wykonane przez kolege Obłoczka i podlinkowane niesamowite zdjecia kolegi Jakuba Szymczuka z tej samej imprezy..
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Ok powysyłam zdjecia, oprócz zdjeć mam też filmy jak je zgram i pomontuję to mógłbym się zająć tym na YouTube zrobić konto Bastion Grolman i zamieszczać filmiki z BG i możnaby je wtedy wrzucić też na stronę, co ty na to?
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
ja mam mase fotek z dni ułana (2007) i z ze święta 7 PSK ale komputer na którym je mam jest niedysponowany i musi pójść do naprawy więc jak tylko wróci i odzyskam fotki to je wyślę by umieszczono je we właściwym miejscu czyli w galerii
_________________ Dobre reko= dużo amo, piro i dobre kazo...
Do jakiej GRH należysz?: Przyszlej Pomiernia45
Wysłany: 2007-10-30, 14:31
hehe bugi ja znam troche php ale coś widac poważne te bugi ze wyłączyly dzial galeri.
Pozdro dla wszystkich
_________________ Afrika Korps - Niemieckie wojska działające w północnej Afryce
Gestapo - / Geheime Staatspolizei / niemiecka tajna policja państwowa utworzona w 1933 r.
NKWD - sowiecki organ państwowy prowadzący działalność w zakresie bezpieczeństwa wewnętrznego
Do jakiej GRH należysz?: Przyszlej Pomiernia45
Wysłany: 2007-12-10, 15:51
Fajnie zrobiona lepsza niz tamta ale macie lub ma ktos zdjecia z warta-ren 2005
_________________ Afrika Korps - Niemieckie wojska działające w północnej Afryce
Gestapo - / Geheime Staatspolizei / niemiecka tajna policja państwowa utworzona w 1933 r.
NKWD - sowiecki organ państwowy prowadzący działalność w zakresie bezpieczeństwa wewnętrznego
Jeszcze nie wszystkie zdjecia sa udostepnione....;)) Musze troszke uporzadkowac i odzyskac dane ze swojego starego archiwum..:)) to cos tam bedzie moze w przyszlosci uzupelnione..:D
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum