Po piewrwsze - osłabia to nasze - rekonstruktorskie Lobby w oczach społeczeństwa a z drugiej strony ukazuje bezmiar .......... . Ja juz ustaliłem - zamieścił to niejaki Okejos a podpisał "Nix" GRH AA7. Na końcu jest treść :
" Było filmowane z miejsca , w którym podczas głownej inscenizacji przebywali koledzy z Czech. Tak tylko mniej więcej wyglądało z tej strony. Oczywiście nie jest to wszystko . Na polu znajdował się nasz człowiek i na pewno ma kilka zbliżeń innych sytuacji tego typu w razie potrzeby dostarczymy."
jak sie nie myle ten filmik zostal poazany przy okazji dyskujsji na forum odkrywcy odnosnie ludzi bioracy udział w rekonstrukcjach a nie majacych o tym pojęcia tu akurat przykład Bzury, takich jak ten koles z bagnetem było kilku jednego sam z naszego presesa Hasza sciagałem, poprostu niektorzy popadaja w amok podczas imprezy i sami nie wiedza co czynia... uwazaja ze to jest prawdziwa wojna...i ida na calosc... dlatego jesli ktos ma isc na bagnety to tylko z przeciwnikem ktory wie o co chodzi...a nie z przypadkowymi ludzimi...ten fimlimik to byly tez pokazane inne bledy na Bzurze.... co by organizatorom to pokazac...
pozdraiwam
_________________ "Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Jedyna wina organizatora - to, to, że zaprasza dzieciaków do inscenizacji - niezrównowazonych emocjonalnie.
Jak w Przemyslu widziałem niektórych na "szkoleniu" i potem trzymających broń - jak im się ręce trzęsły i nie tylko .... to dziękowałem Opatrzności, że nie będę miał z nimi nic wspólnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum