W tym temacie chciałbym aby pisano czego potrzeba i jeśli ktoś coś wie żeby odpowiedział lub podpowiedział gdzie można to dostać i mniej więcej za ile.
Ja szukam kolby do Mausera 98k nie zależy mi na oryginale, bo chodzi mi o to żeby była tania. Sprawdzałem na allegro ale tam są bardzo drogie, może ktoś z Was wie albo ma na sprzedaż jakąś?
_________________ SiekÄ wkoĹo kule,
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Mam kolejne pytanie, czy orientuje się ktoś w Was gdzie i mniejwięcej za ile możnaby kupić prawdziwego Kubelwagena 82? Bo ja jakoś nie mogę nic innego znaleźć w internecie prócz modeli do składania :D
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
No a skad on by był? :D Ponawiam moje pytanie odnośnie kolby do niemieckiego mausera 98k długiego mam odlewy a potrzebował bym w miarę tanio kolbę, ktoś coś wie?
ĹamiÄ siÄ bagnety,
Hej na barykady druhy,
Marsz powstancy-zuchy,
Hej za broĹ!
Deter poniewaz masz o niebo lepsze rozeznanie co do mundurow mam do Ciebie prosbe zerknij na allegro aukcja nr 211 11 34 89 i napisz mi co sadzisz pozdro
Dzieki. No to chyba czekamy.Tylko jaka bedzie to znowu kwota tez ok 300 zeta bo jesli tak to ja na razie dam sobie spokoj i moze w grudniu sie zalapie. Pozdro i do zobaczenia na malcie
Generalnie chce skompletowac sobie najpierw wh z poczatku wojny bym mial na wszystkie reko wiec jak bedziesz mial jakies miod i malina czesci opo i mund w rozsadnych cenach to daj znac.Za Pruski mundurek wezme sie moze troszke pozniej.Pozdro
Ale spodnie od I wojennego mundurku najprawdopodobniej beda pasowaly i na I wojne i na wczesny WH. Jesli to Steingrau bedzie. Moze wtedy zrobimy u wszystkich przymusowa zmiane spodni Pozdrawiam
_________________ ,, jestem zwykłym niemieckim psem, wilczurem, dajcie mi Karmę !!!!!! ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum